Omladinski kamp, Zapali aktivizam, ovog ljeta ponovo u Bijeljini

Kroz program “Za aktivnu inkluziju i prava Romkinja na Zapadnom Balkanu”, a kroz projekat “Osnaženi mladi, stvaraju bolje društvo”, uz podršku Care Intenational, naše udruženje organizuje omladinski kamp “Zapali aktivizam V”.

U okviru prostora Eko Vizitor centra, kamp je planiran za period od 25.8. do 29.8.2021. Očekuje nas druženje bolje nego ikada do sada.

Poziv za učešće na kampu “Zapali aktivizam V”

Nakon četiri sjajna druženja na prethodnim kampovima, nakon velikih izazova sa COVID-19 pandemijom, ponovo organizujemo tradicionalni kamp i očekuje nas sjajno druženje i učenje za naše mlade volontere/ke, aktiviste/kinje i za one koji to žele da postanu.

U periodu od 25.8. do 29.8, očekuje nas rad sa našim trenerima na teme lidertva, etike, vještina govorništva i izlaganja i moderni stilovi aktivizma.

Pored formalnog dijela, očekuju nas “lude” igre, takmičenja, plivanje, pjevanje, filmovizija, kvizoteka i druge aktivnosti koje će vas natjerati da testirate svoju snagu, umjeće, znanja, zadovoljstva i koliko zapravo možete da budete srećni i zadovoljni.

Ne treba da napominjemo da je smještaj, hrana, prevoz obebijeđen za sve učesnike/ce.

Za sve zainteresovane link sa upitnikom:

Dalje u linku, imate detalje sa posljednjeg zajedničkog druženja na kampu “Zapali aktivizam IV” iz 2018. godine.

Share This